Wil jij les volgen in de Kim Clijsters Academy?

We bieden deze lessen aan voor kleuters, jeugd, volwassenen, beginners en competitie spelers. Voor elk wat wils!!

De Kim Clijsters Academy organiseert lessenreeksen waarbij op een vast moment tijdens de week les gegeven wordt door onze gediplomeerde KCA lesgevers. We stellen groepjes samen van gelijk niveau en gelijke leeftijd waar mogelijk. U kan in groepjes van 2,3 of 4 spelers les krijgen. Uiteraard kan U ook privé lessen nemen.

LENTELESSEN (vanaf april)

Voor wie? Kids, jeugd en volwassenen van alle niveau’s.

De lentelessen starten in de week na de Paasvakantie en duren 9 weken. Naast tennis is er ook een eerste lessenreeks padel! Inschrijvingen en info via kidstennis@kimclijstersacademy.be of rclijsters@kimclijstersacademy.be

WINTERLESSEN (vanaf september)

Voor wie? Kids, jeugd en volwassenen.
De winterlessen starten in de derde week van september en duren 22 weken tot aan de Paasvakantie. De lessen vinden in 1 van onze 2 tennishallen plaats op granulaat of hardcourt.

STAGES (tijdens de schoolvakanties)

Ook hier bieden we een gevarieerd aanbod voor alle leeftijden en niveaus. Fun tennis stages (gecombineerd met dans, voetbal, crea, Frans, gezonde voeding of multisport) zijn er net als de competitiestages tijdens de schoolvakanties. Wil je meer en nog intensiever trainen? Dan kan je bijna iedere week van het jaar deelnemen aan een of meerdere weken Performance Camp.

 

Loading...