Camps or training weeks for players of all ages and levels

Any competitive program can be topped with extra private lesson upon request, depending on availability.

FUN CAMPS (u14)

Fun Stages (voor kinderen geboren tussen 2007 and 2017) worden georganiseerd tijdens schoolvakanties en worden gecombineerd met een andere activiteit zoals voetbal, dans, crea, Frans, gezonde voeding of multisport. Bekijk het volledige aanbod en prijzen via onderstaande link.

JUNIOR COMPETITION CAMPS (u14)

Voor competitiespelers organiseert KCA het hele jaar door 15 kampen. Trainingssessies van maandag tot en met vrijdag om alle vaardigheden te verbeteren die een competitieve speler nodig heeft om op zijn best te zijn. Elke oefendag bevat 3 uur tennis (techniek & tactische ontwikkeling), 1 uur fitness en natuurlijk warming up & cooling down.

PERFORMANCE WEEKS

KCA is de perfecte plek voor elke jonge, aspirant-tennisser om zijn of haar doel in professioneel tennis te bereiken. Elke speler is belangrijk voor de academie en het doel is om de maximale prestatie uit elke speler te halen. Voor deze getalenteerde spelers biedt KCA 3 prestatieprogramma’s aan: Performance Week, High Performance Week en Pro Performance.

VOLWASSENSTAGES

Een ideale manier om op een leuke en ludieke manier de basistechnieken van het tennis aan te leren of bij te werken. Het is ook de ideale kans om nieuwe mensen te leren kennen in de club. De minimum leeftijd voor deelname aan deze stages is 18 jaar.

 
Loading...